17 C163 002

Bij Edgar bent u veilig

Uiteraard bent u bij Edgar in competente, veilige handen. Toch kan er altijd iets voorvallen. Daarvoor hebben we onze eigen, unieke verzekering samengesteld. Zo bieden we u dubbele bescherming. Meer weten?

Contacteer ons

Altijd verzekerd met Edgar

Uiteraard zijn de Edgar chauffeurs stuk voor stuk het summum van veiligheid en comfort. Elk van onze directiechauffeurs is erop getraind om u comfortabel, veilig én tijdig doorheen het hectische verkeer naar uw afspraken te brengen. Maar toch, en we weten dit allemaal, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje — zelfs voor onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Maar, ja. Hoe zit dat dan met verzekering?

Geen zorgen. Met een chauffeur van Edgar bent u altijd verzekerd.

Sterker nog: Edgar is de allereerste Belgische chauffeursdienst die in samenspraak met een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij een geheel unieke en aanvullende autoverzekering heeft ontwikkeld. Hiermee geven we u de mogelijkheid om te kiezen voor een verzekerde directiechauffeur van Edgar, waardoor u (meer dan ooit) zorgeloos kan instappen.

En de kers op de taart?

Alle eventuele schade wordt door de medewerkers van Edgar afgehandeld. Wij handelen de volledige administratieve ontwikkeling af — en houden u volledig op de hoogte van alles wat we doen. Met andere woorden: ook in dit geval wordt u volledig ontzorgd — en kan u zich focussen op dat wat telt.

De voordelen

  • U bent automatisch verzekerd tegen cascoschade, los van de verplichte wettelijke aansprakelijkheid in België.
  • Een eventuele terugval in uw bonuskorting wordt vergoed.
  • Ook uw persoonlijke eigendommen zijn, gedurende de uitvoering van de opdracht, verzekerd tegen zowel diefstal en beschadiging.
Executive businessman at the back of car using a RDXAMCK


Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.

Geef het stuur uit handen aan uw privé-chauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.
Menu