20161009 101012 1

Edgar: uw ervaren vervoersregisseur

Edgar wordt dikwijls ingeschakeld door grote spelers om de vervoers- en parkeerproblematiek rondom evenementen in kaart te brengen, feitelijk op te lossen en te plannen. De mogelijkheden die wij aanbieden omtrent evenementenvervoer zijn dan ook bijzonder divers.

Ik wil meer informatie over Edgar evenementenvervoer

Valet Service

Of het nu een congres, receptie, feest, seminar of ander type evenement is, de verkeers- en parkeerproblematiek is nooit ver te zoeken. U hoeft rekening te houden met bereikbaarheid, parkeergelegenheid, vlotte ontvangst én vlot vertrek, enzovoort. Dat kan u voor eigen rekening nemen, maar u kan er ook de valet service van Edgar voor inschakelen.

Wij hebben tenslotte bijzonder veel ervaring betreffende alles wat te maken heeft met vervoer voor gelegenheden waar u gasten ontvangt. Dat doen we voor kleine, maar ook voor grote groepen.

Wij bieden professionele valet parkers aan die uw gasten voor de entree ontvangen en vervolgens hun wagen veilig parkeren en bewaken. U kan ook opteren voor luxueuze touringcars die uw gasten naar de locatie brengen. Zijn er meerdere locaties? Dan zetten we pendeldiensten in. Als laatste kan u ook bij ons terecht voor vervoer van en naar luchthavens en treinstations.

Enkele voordelen van onze valet service

 • Uw gasten stappen aan de hoofdingang uit, zonder last van slechte weersomstandigheden
 • De wagens zijn in handen van gediplomeerde valet parkers
 • Beveiligers houden permanent toezicht op de voertuigen
 • Aan het eind van het evenement, staan de voertuigen aan de ingang klaar voor vertrek
 • In de winter houden de valet parkers de wagens ijs- en sneeuwvrij
 • Extra optie tot privéchauffeur die de gasten veilig thuis brengt
18 C0904 006

Shuttlediensten

Voor alles wat vervoer en parkeren betreft, kan u bij ons terecht. Is er niet voldoende parkeerruimte in de buurt van uw eventlocatie? Dan nemen wij dat voor onze rekening, indien nodig in nauw overleg met de lokale overheden en politie.

Onze parkeerbegeleiders ontvangen uw gasten op het gekozen parkeerterrein, helpen hun auto parkeren en begeleiden hen naar de shuttledienst die hen naar het evenement in kwestie brengt. Wanneer de gasten naar huis willen, gebeurt dit op dezelfde manier. Zo verloopt niet enkel uw evenement vlekkeloos - maar ook de heen- en terugreis.

Wanneer u een evenement of project organiseert, zijn er 1001 zaken om rekening mee te houden. Naast de organisatie van het evenement zelf, moet u tenslotte ook denken aan de ontvangst en het vervoer van uw gasten. Alles moet stipt en nauwkeurig georganiseerd worden, spreker en gast moet tijdig verschijnen én u moet ervoor zorgen dat iedereen zich verzorgd voelt.

Een paar extra handen is dus niet overbodig. Edgar heeft al ettelijke jaren ervaring op gebied van organisatie van congressen en evenementen. Wij bieden een erg divers aanbod wat betreft project- en evenementenvervoer — en zorgen er zo voor dat uw gasten zich van begin tot einde comfortabel en veilig voelen.

Referenties

Het team achter Edgar was onder andere al betrokken bij de Eurotop, KLM Open, heel wat internationale congressen en zelfs activiteiten rondom het Nederlandse Koninklijke Huis. Wenst u hier meer over te weten — en bent u benieuwd naar hoe we uw project aanpakken? Bel ons gerust even op: wij vertellen u alles wat u wil weten.

Wat bieden we zoal aan?

 • Wij nemen het volledige vervoersplan voor uw gasten uit handen en regelen alles. U heeft tijd en ruimte vrij om andere zaken op te nemen.
 • U levert ons de tijdschema’s en vluchtnummers aan — en wij zorgen ervoor dat iedereen tijdig wordt opgehaald en tot op de juiste bestemming raakt.
 • Wij selecteren de toeleveranciers en screenen alle chauffeurs.
 • Wij bieden tevens persoonsbeveiliging en ‑begeleiding op een hoog niveau.
 • Zowel tijdens als na het event rapporteren we hoe het vervoer en ontvangst verloopt/​verliep.

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.

Geef het stuur uit handen aan uw privé-chauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.
Menu