20161009 101012

Je evenement begint bij de weg ernaartoe

Ieder event is uniek en verdient een aanpak op maat. Ook daar kan Edgar je in bijstaan. Onze expertise betreffende evenementenvervoer is uitgebreid én onderbouwd. Meer weten? 

Contacteer ons

Edgar voor evenementen

Edgar organiseert al sinds 1990 klein- en grootschalig VIP en delegatie vervoer. Hierbij neemt Edgar zowel inkoop, begeleiding en uitvoering van het luxe personenvervoer voor zijn rekening. Bij ons telt slechts één ding: uw gasten zorgeloos, comfortabel en discreet vervoeren. Denk hierbij, bijvoorbeeld, aan gepast luxevervoer voor buitenlandse delegaties of groepen VIPS die graag met limousine vervoerd worden.

Edgar is onderbouwd en op de hoogte van de gehele markt van limousine services in België, Nederland en Duitsland. Hierdoor kunnen we u perfect begeleiden tot de gecertificeerde partners die u wenst. Op deze manier garanderen wij steeds optimale kwaliteit en professionaliteit, om zo de belofte tot de beste service en het meest comfortabele vervoer waar te kunnen maken.

Edgar levert discreet, persoonlijk en flexibel vervoer voor topprofielen.

Edgar: uw ervaren vervoersregisseur

Edgar wordt dikwijls ingeschakeld door grote spelers om de vervoers- en parkeerproblematiek rondom evenementen in kaart te brengen, feitelijk op te lossen en te plannen. De mogelijkheden die wij aanbieden omtrent evenementenvervoer zijn dan ook bijzonder divers.

Hoe dan ook, kan u er zeker van zijn: bij ons krijgt u een aanpak op maat. Logisch: ieder evenement is uniek en vraagt om een eigen oplossing. Wenst u meer informatie over onze manier van werken en de verschillende mogelijkheden? Laat het ons zeker weten.
Edgar evenementenvervoer

Boekt u één van onze chauffeurs? Dan boekt u extra opportuniteiten.

Geef het stuur uit handen aan uw privé-chauffeur en leg de focus vanaf nu op dat waar u goed in bent.
Menu